Är du intresserad av att jobba hos oss? 

Ledarnas arbetslöshetskassa är a-kassan för chefer, personer i ledande befattning och egenföretagare. Vi har drygt 80 000 medlemmar och de återfinns i en rad olika branscher. Vår huvuduppgift är att på uppdrag av staten administrera och betala ut arbetslöshetsersättning till våra medlemmar. 

Som medarbetare på Ledarnas a-kassa blir du en del av ett mindre sammansvetsat gäng på 16 medarbetare som sitter i trevliga lokaler mitt på Kungsgatan ett stenkast från Hötorget och Stockholms central.

För att passa som medarbetare på Ledarnas a-kassa är det viktigt att vara noggrann, ha en god samarbets- och initiativförmåga samt kunna arbeta självständigt. Vidare är det viktigt att ha en god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift på svenska och engelska. Om du därtill har tidigare erfarenhet av arbete med arbetslöshetsförsäkringen är det meriterande.

Som arbetsgivare kan Ledarnas a-kassa erbjuda kollektivavtal med tjänstepension, flextid, lunchförmån, ersättning för läkarvård, motionsbidrag, stimulerande arbetsuppgifter och ett ständigt lärande.

Lediga tjänster

 Just nu har vi inga lediga tjänster, men skicka gärna en spontanansökan till jobb@ledarnasakassa.se

 

Hjälpte den här sidan dig?